Velkommen!

Jeg hedder Stinemaria, og jeg er sensitiv – hypersensitiv plejer jeg at sige – og jeg har ofte følt mig forkert og alene over det at være sensitiv.

Jeg har brugt langt tid på at lære at sige til og fra, og at blive stærk nok til at stå ved mig selv og stole på mine instinkter.

Til gengæld er jeg i verden med livsglæde, passion, kreativitet og dybe følelser, netop fordi jeg er sensitiv.

Jeg arbejder som mentor, foredragsholder og forfatter, og jeg er mor til Mads på 19 år og Liv på 15 år.

Jeg er forfatter til 6 bøger, senest “Sensitiv fra A-Z”, og jeg har udviklet behandlingen BodyBliss. Det er en fusionsbehandling af energi- og zonepunkter og naturligt ansigtsløft, der er specielt designet til at berolige det sensitive nervesystem og skabe balance og nærvær.

Min næste bog "Breve fra Venedig" udkommer 12. november 2019.

34365971_10214057062794610_7866763211473682432_o.jpg

stinemaria mollie

Jeg vil elske at støtte dig gennem min podcast, mit nyhedsbrev og mine sessioner.

Min intension er at vise dig, at DU har alle svarene. Du er stærk, og du kan roligt stole på, at hvad du mærker er sandt.

Du kan kontakte mig på mail@stinemariamollie.dk

Smil fra Stinemaria Mollie.

presse-header-footer-2880w-250h.jpg
Wow- tusind tak for i dag. Jeg har været til Stinemarias foredrag om at være sensitiv, og jeg kom hjem og var blæst helt bagover på den gode måde.

Hendes evne til at inddrage sig selv som case blandet med fantastiske redskaber gør, at jeg har haft de vildeste aha-oplevelser siden foredraget. Det har hjulpet mig til at se nogle ting, jeg har kæmpet med fra helt nye vinkler. Jeg har trukket mig fra slagmarken.

Jeg kan ikke vente med at få fingre i hendes bog og finde alt det positive i at være sensitiv blandet med brugbare redskaber.
— Smillah Blomseth

Stinemaria omtalt i pressen: