Untitled design (2).jpg
Peeking PastFoliage.jpg

Sensitiv fra A-Z: En opslagsbog om livsglæde, ansvar og følsomhed

Dette er en opslagsbog til dig, der ved, at du er sensitiv. Du kan vælge at læse bogen fra ende til anden og blive inspireret, eller du kan slå op under lige præcis det emne, du har brug for viden om.

"Skal jeg fortælle i min datters børnehave, at hun er sensitiv?""Hvad gør jeg, når jeg bliver overvældet af tankemylder og uro?""Hvordan bliver jeg bedre til at sige fra og sætte grænser?"

Dette og meget andet får du både inspiration og øvelser til i denne bog, hvor du blandt andet kan slå op under "A" for alenetid, "F" for ferie, "L" for lydfølsom og "S" for søvn. I alt 38 forskellige ord med relation til det at være sensitiv gennemgås.

Du kan købe paperbacken her

Du kan købe e-bogen her


Læserudtalelse om “Sensitiv fra A-Z”

“Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale bogen:

Jeg har brugt den til at forstå nogle af mine nærmeste bedre, til at suge mange råd til mig og helt lavpraktisk lave øvelserne, der er i bogen. Det gør mig virkelig mere glad og har fået mig selv til at mærke mig selv mere og arbejde på at lægge min energi på de ting, der gør mig glad og lykkelig.

Stinemaria ved, hvad hun taler om, og så er hun det sødeste og mest åbne menneske, man vil lære at kende.”


sensitivmand-email-536w-763h.jpeg

Jeg er (ikke) sensitiv

I denne bog fortæller Stinemaria Mollie Jensen både om udfordringerne, men også styrkerne og fordelene ved at være sensitiv mand.

Bogen indeholder 8 personlige beretninger, hvor sensitive mænd fortæller om deres problemstillinger og over 35 sensitive mænd har bidraget til bogen i form af et spørgeskema, samtaler og mere dybdegående interviews.

Udover viden om det at være sensitiv, giver bogen dig også konkrete råd og værktøjer til at håndtere sensitivitet i hverdagen.

Bogen udkommer efterår 2019.


Podcasten Sensitiv Livsglæde

Poul Zielke, som bidrager til bogen om sensitive mænd, gæster min podcast og fortæller om styrkerne ved at sensitiv.

Lyt til episoden her.


morbog.jpg

Sensitiv mor

Endelig kommer den første danske bog til mødre, der er klar til at bruge det sensitive personlighedstræk som en styrke - og dermed være den bedste mor for deres børn.

I Sensitiv mor - Find dine styrker og forstå dig selv får du kærlige råd og værktøjer til bedre at håndtere din dårlige samvittighed, relationer, der kan støje, og dit følelsesliv i det hele taget. Alle ting, der er dagligdag for den sensitive mor.

Forfatter, coach, underviser og foredragsholder Stinemaria Mollie er selv sensitiv og har interviewet 50 kvinder, der alle bidrager til en bredere forståelse af begrebet sensitivitet hos mødre.

Du kan købe bogen her


Lindheart anmelder Sensitiv mor:

"Stinemaria skriver, at hun håber, denne bog kan være som et kram. Jeg kan kun sige: Missionen er fuldført."

Læs anmeldelsen her


9788202547370.jpg

Særlig sensitiv mamma - Nu udgivet på norsk

Denne boka får du kjærlige råd og verktøy til å håndtere mange inntrykk, sterke følelser, konflikter og dårlig samvittighet - slikt som følger med det å ha barn, og som kan oppleves ekstra sterkt for og skape stress hos en som er særlig sensitiv.

Boken viser hvordan du kan øse av kjærlighet, omsorg og glede så lenge du er bevisst på å passe på deg selv og ivareta dine egne behov. Den viser hvordan du snur utfordringer til en styrke, der du er kreativ, empatisk og verdens mest støttende og kjærlige mamma for barnet ditt.

Stinemaria Mollie Jensen er forfatter og foredragsholder og mentor for sensitive kvinner. Hun er selv høysensitiv og har to barn.

Køb bogen online hos forlaget her


Lektørudtalelse om "Sensitiv mor":

"Er du særligt sensitiv og mor, møder du forståelse i denne bog. Gode råd til at øge selvtilliden og håndtere udfordringer med omgivelserne."

"Letlæst, empatisk og personlig fremstilling af livet som særligt sensitiv mor. Eksemplerne og de mange gode råd kan også bruges med fordel af kvinder, som ellers ikke føler sig særligt følelsesmæssigt udfordrede.

Udmærket brugsbog for mødre i almindelighed, uanset om man er sensitiv eller måske bare mangler selvtillid i forhold til omgivelsernes bedreviden."


sensitivbog-500w-726h.jpg

Sensitiv? Din vej til balance, ro og selvkærlighed

Denne bog giver dig værktøjer til trin for trin at tackle din sensitive side. Gennem øvelser lærer du at sætte ord på, hvordan du er som sensitivt individ, og du får redskaber, der kan skabe balance, ro og selvkærlighed i din hverdag.

Bogen indeholder syv trin, der guider dig gennem bevidstgørelse, anerkendelse, accept og mønsterbrud. Som hjælp til dette får du både fysiske og mentale øvelser og eksempler fra Stinemarias eget liv som særligt sensitiv.

Denne bog vil inspirere dig til at se på dig selv med nye øjne.

Du kan købe e-bogen hos saxo.dk her


Anmeldelse af "Sensitiv?"

"Nem at forstå ... skrevet i et hverdagssprog uden en masse fagudtryk"

Læs anmeldelse fra Livet i dukkehuset her


hjertebog-1066w-1611h.jpg

Fra hjerne til hjerte - 14 samtaler med kendte danskere om nærvær i familien

Bliv den forælder, du ønsker at være: Nærvær betyder ganske enkelt at være nær med sig selv. Kan du det, kan du være lige den forælder, du vil, for dine børn.

Stine Jensen arbejder som coach og har stillet 14 kendte danskere disse spørgsmål: Sebastian Klein, Alberte Winding, Naser Khader, Lotte Heise og mange andre fortæller, hvad de gør, når de fejler som forældre, og hvad de selv har lært hjemmefra. De reflekterer over, hvorfor nærværet er så fantastisk og til tider så svært.

Denne bog vil inspirere dig og give dig mulighed for at se på dig selv og dine børn med nye øjne.

Du kan købe e-bogen hos saxo.dk her


Lektørudtalelse om "Fra hjerne til hjerte"

"En følelsesmæssigt provokerende og inspirerende bog om forældreskab og nærvær, hvis man arbejder seriøst med den. Denne bog kan være øjenåbner og giver nogle udfordrende øvelser, der skærper nærværet og hjælper læseren til at blive den forældre, han/hun kunne ønske sig at være."

"Inspirerende arbejdsbog om forældrenærvær med eksempler i forfatterens egne og en række kendte personers måde at være nærværende med deres børn. Bogen er hurtigt læst, men kan danne baggrund for mange overvejelser og selvransagelser.

Nogle læsere, som undertegnede, vil føle sig ramt lige i hjertekulen."


skilsmissebog-800w-1165h.jpg

Elsk din skilsmisse - elsk dig selv

Denne bog giver dig værktøjer til trin for trin til at tackle følelseslivet i din skilsmisse. Du får præsenteret Stinemarias egen personlige historie samt mulige aktører, du kan søge støtte hos.

Dybest set gør vi som forældre vores bedste med de midler, vi nu engang har til rådighed. Og alle forældre vil sig selv og deres børn det bedste.Jo klogere du bliver på dig selv, jo bedre bliver du til at tackle og rumme mennesker og begivenheder omkring dig. Som f.eks. uenigheder med din eks om samvær, børn og opdragelse. Derfor er denne bog fokuseret på at give dig viden, inspiration og redskaber til dette og til at skabe ro i DIG.

Du kan købe e-bogen hos Saxo.dk her